Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Σύλληψη 32χρονου Αλβανού στο Καλπάκι Ιωαννίνων, για κατοχή και διακίνηση 158 κιλών χασίς


Πραγματοποιήθηκε έρευνα σε φορτηγό, όπου εντοπίστηκαν  μέσα σε κρύπτες,  πάνω από (158) κιλά κάνναβης
Συνελήφθη, σήμερα (19-02-2014)  το πρωί στο Καλπάκι Ιωαννίνων, ένας 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος μετέφερε με φορτηγό, μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης στη χώρα μας.
Η σύλληψη του επετεύχθη στο πλαίσιο μεθοδικής αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας  και του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς.
Ειδικότερα, σήμερα το πρωί στο Καλπάκι  Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί, ακινητοποίησαν φορτηγό (νταλίκα), με αλβανικές πινακίδες κυκλοφορίας, το οποίο οδηγούσε ο 32χρονος.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέσα σε  κρύπτες,   στον χώρο των αποσκευών και του αμαξώματος του οχήματος, (118) δέματα που περιείχαν κάνναβη βάρους (158.800) γραμμαρίων.
Επίσης, κατασχέθηκαν  (2) κινητά τηλέφωνα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα, καθώς και το φορτηγό, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την πλήρη διερεύνηση της εγκληματικής δράσης  του 32χρονου και τον εντοπισμό τυχόν άλλων εμπλεκομένων.

  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου