Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Τρελάθηκαν στο ΣΔΟΕ: Εντόπισαν χαμηλοσυνταξιούχο με 23,4 εκατ. ευρώ στην τράπεζα

Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν ερευνώντας μία υπόθεση εντόπισαν έναν πρώην κοσμηματοπώλη στην Πανδρόσου με τις υπέρογκες τραπεζικές αναλήψεις και καταθέσεις.
Συγκεκριμένα ενας 56χρονος πρώην ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου στην οδό Πανδρόσου με ασαφή περαιτέρω δραστηριότητα φέρεται ότι είναι ο «μυστηριώδης» χαμηλοσυνταξιούχος που εμφανίζεται να έχει την αστρονομική αύξηση των εισοδημάτων του κατά 23,4 εκατ. ευρώ τα τελευταία χρόνια.
Οπως γράφει και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Βημα στις αρχές Ιουλίου «η Υπηρεσία Ειδικών Υποθέσεων του ΣΔΟΕ εντόπισε φοροδιαφυγή ύψους 23.410.000 ευρώ έπειτα από άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών σε συνταξιούχο στην περιοχή Γλυφάδας, ο οποίος εμφανιζόταν φορολογικά χαμηλοσυνταξιούχος για τα έτη 2000-2012».
Οι υπεύθυνοι του ΣΔΟΕ πλέον διερευνούν αν σχετίζεται με υπόθεση λαθρεμπορίου χρυσού ή τοκογλυφικής παρατράπεζας, ενώ ήδη έχουν στείλει τον φάκελό του στην αρμόδια Επιτροπή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Οπως λένε τα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, «αυτός ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας που δεν έχει απασχολήσει τη δημοσιότητα εμφανίζεται να διακινεί ποσά που θα ζήλευαν οι πρωταγωνιστές μεγάλων σκανδάλων, όπως των εξοπλιστικών, της Siemens κ.τ.λ.».



Πηγή: 
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου