Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Πάνδημη η κηδεία του γιατρού Χαράλαμπου Μπάτση

Το ύστατο χαίρε απηύθυναν σήμερα στις 3 το μεσημέρι στο Ναό της Περιβλέπτου στα Γιάννινα  πλήθος κόσμου απ’ όλη την Ήπειρο στον δικό τους φίλο , γιατρό και άνθρωπο τον Χαράλαμπο Μπάτση  ο οποίος έφυγε ξαφνικά χθες, από ανακοπή, κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων χωρίς οι συνάδελφοί του να μπορέσουν να τον επαναφέρουν.
Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη και πόνο στην οικογένειά του, τους συνεργάτες του , τους συναδέλφους, τους φίλους, τους ασθενείς του σε όλη την Ήπειρο και  όχι μόνο.
Ο γιατρός ήταν ο άριστος οικογενειάρχης, ο εξαίρετος επιστήμονας, ο ικανότατος δάσκαλος, ο αγαπητός συνεργάτης και ο πολύ καλός φίλος που έχαιρε εκτίμησης σε όλη την Ηπειρώτικη κοινωνία που τον τίμησε και με την ψήφο της , ως υποψήφιο Βουλευτή  του ΠΑΣΟΚ το 2004 και Περιφερειακό Σύμβουλο το 2010.
Άνθρωπος της αγάπης και της προσφοράς ο Χαράλαμπος Μπάτσης  έπραττε πάντα το καθήκον του με τον καλύτερο τρόπο γι αυτό τον σεβόταν , τον εκτιμούσαν και τον αγαπούσαν όλοι.
Όλοι αυτοί, από τα Γιάννενα, την Άρτα, την Πρέβεζα και τη Θεσπρωτία βρέθηκαν σήμερα στην Περίβλεπτο για να του πουν Αντίο , να τον συνοδέυσουν στην τελευταία του κατοικία και να πουν έναν παρηγορητικό λόγο στην αγαπημένη του σύζυγο Λαμπρινή και το γιό του.
Για τον εκλιπόντα το έργο , το ήθος  και  τη μεγάλη του προσφορά μίλησαν στους επικήδειους που εκφώνησαν  ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστας Πέτσιος, Ο πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, η Πρόεδρος του  Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων Σταυρούλα Τσιάρα, από τους συναδέλφους του τον αποχαιρέτισε ο Χρήστος Κάτσιος και από τους προσωπικούς του φίλους του  είπε συγκινητικά το στερνό αντίο ο Βασίλης Νάκης.
Ας μη βρέξει ποτέ το ουρανός κι ο αέρας ας μη πάρει ποτέ το χώμα που σκεπάζει  τον Άνθρωπο που περνώντας από αυτή τη ζωή άφησε ανεξίτηλο το ασποτύπωμά του . Ας είναι αιωνία η μνήμη  του.

Άντίο φίλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου