Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Να συνεχίσει τις διαβουλεύσεις, που ήδη έχει ξεκινήσει, με φορείς και πρόσωπα του αυτοδιοικητικού χώρου αποφάσισε η Ν.Ε. Ιωαννίνων της ΔΗΜΑΡ

     
ΝΟΜΕΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Στη συνεδρίαση της Ν.Ε. της Δημοκρατικής Αριστεράς της  9-1-2014, έγινε εκτενής συζήτηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου στους Δήμους και στην Περιφέρεια Ηπείρου και η Ν.Ε. Ιωαννίνων, κατέληξε στα παρακάτω συμπεράσματα:
1.     Συνεχίζουμε τις διαβουλεύσεις με φορείς και πρόσωπα του αυτοδιοικητικού, κοινωνικού και πολιτικού χώρου που ήδη έχουμε ξεκινήσει.
2.     Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις διεργασίες που εξελίσσονται στις δημοτικές παρατάξεις και ειδικά στη δημοτική πλειοψηφία του δήμου Ιωαννιτών.
3.     Δεν παρεμβαίνουμε στη λειτουργία των δημοτικών παρατάξεων των δήμων αλλά και δεν δεσμευόμαστε από τις αποφάσεις τους. Σε κάθε περίπτωση όμως εκφράζουμε την αυξημένη ευαισθησία μας για την διευρυμένη, αντιπροσωπευτική  και δημοκρατική συγκρότηση και λειτουργία τους και ειδικά για την παράταξη της πλειοψηφίας του δήμου Ιωαννιτών. 
4.     Αναγνωρίζουμε το δικαίωμα των στελεχών μας να υπερασπιστούν τη θητεία και το έργο τους στα δημοτικά Συμβούλια που εκπροσωπήθηκε η Δημοκρατική Αριστερά.
5.     Ενδιαφερόμαστε να συναντηθούμε με αυτοδιοικητικές, κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις για τη συγκρότηση συνδυασμών νίκης, που θα εκφράσουν την καινούργια πολιτική πρόταση με χαρακτηριστικά βαθιάς και πολυεπίπεδης ανανέωσης .
6.     Θα συμβάλλουμε στην ανάδειξη σύγχρονων και προοδευτικών προγραμματικών πολιτικών, που θα εκφράζονται μέσα από θεσμούς και πρόσωπα με άλλο ήθος και ύφος στην άσκηση της αυτοδιοικητικής εξουσίας. 
    Γιάννενα 10/1/2014
    Για την Ν.Ε

    Γραφείο τύπου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου