Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Όλγα Γεροβασίλη: Στις 18 Μαΐου, η Ήπειρος θα ζήσει μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές ανατροπές των τελευταίων δεκαετιών. Στις 25 Μαΐου, η «Ήπειρος Ανατροπής», θα αποτελεί τη νέα πολιτική πραγματικότητα

Με μεγάλη αποδοχή από τους Ηπειρώτες ολοκλήρωσε η υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη τις προεκλογικές συγκεντρώσεις και στις τέσσερις πρωτεύουσες των νομών της Ηπείρου.
Την Τρίτη 13 Μαΐου στην Ηγουμενίτσα  πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή προεκλογική εκδήλωση της Π.Ε. Θεσπρωτίας και την Τετάρτη 14 Μαΐου, η Όλγα Γεροβασίλη μίλησε στην Πρέβεζα, όπου χαιρέτισε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Σακοράφα.
Χθες, θα μίλησε στις 8:30 μμ στο DU LAC στα Γιάννενα, όπου  απηύθυνε χαιρετισμό ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος Νίκος Βούτσης.

            Σήμερα στις 8:30 μμ, η επικεφαλής της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής» μίλησε στην πλατεία Κακαβά στην Άρτα.

Η υποψήφια Περιφερειάρχης κορυφώνοντας την προεκλογική εκστρατεία τονίζει ότι:
«εδώ και τρεις μήνες διανύσαμε περίπου 20.000 χιλιόμετρα και στους 4 Νομούς της Ηπείρου.
Συζητήσαμε με δασκάλους, γιατρούς, πανεπιστημιακούς καθηγητές,  με αγρότες, κτηνοτρόφους, ψαράδες, με μικρομεσαίους επιχειρηματίες, με αστυνομικούς, πυροσβέστες, κοινωνικούς λειτουργούς, μεαυτοδιοικητικούς, με υπαλλήλους, με φοιτητές, με ανέργους, με συνταξιούχους.»
Εμβαθύναμε ακόμα περισσότερο στα προβλήματα της Ηπείρου, αλλά και στις δυνατότητές της, που έμειναν ανεκμετάλλευτες, καθώς  εκείνοι που διαχειρίστηκαν την τύχη του δεν ήταν μόνο φτωχοί  σε ιδέες και οράματα, ήταν συμβιβασμένοι και ιδιαίτερα πρόθυμοι. Με αποτέλεσμα να καθηλώσουν την Ήπειρο στις τελευταίες θέσεις της Ελλάδας και της Ευρώπης.
 Περπατώντας όλοι μαζί, ανοίξαμε νέους δρόμους για: 
·         ν' ανατρέψουμε τα σχέδιά τους,
·         να βάλουμε τέλος στο τέλμα,
·         να κάνουμε μια νέα αρχή
·         να πάρουμε πίσω τα όνειρα, την ελπίδα και την αξιοπρέπεια μας,
·         να αλλάξουμε σελίδα, να δυναμώσουμε και να φύγουμε μπροστά,
·         να κάνουμε τον τόπο μας «ΗΠΕΙΡΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ».
Στις 18 Μαΐου, η Ήπειρος θα ζήσει μια από τις
μεγαλύτερες πολιτικές ανατροπές των τελευταίων δεκαετιών.
Στις 25 Μαΐου, η Ήπειρος Ανατροπής, θα αποτελεί τη νέα πολιτική πραγματικότητα.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου