Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Τα υδροπλάνα ξανάρχονται στα Γιάννινα

Ένα βήμα πριν τις τελικές αδειοδοτήσεις ώστε να εντάξει και τα Ιωάννινα στους προορισμούς της, βρίσκεται η εταιρία Hellenic Seaplanes, η πρώτη εταιρία υδροπλάνων στην Ελλάδα που θα πραγματοποιεί προγραμματισμένες και ναυλωμένες πτήσεις.
Ο Πρόεδρος της εταιρίας Νικόλαος Χαραλάμπους και διευθυντικά στελέχη επισκέφθηκαν σήμερα τα Γιάννινα, όπου είχαν συνεργασία με τον Δήμαρχο Φίλιππα Φίλιο και τον αντιδήμαρχο Νίκο Γκόλα και συζήτησαν τα επόμενα βήματα ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη δημιουργία υδατοδρομίου.

«Το Δημοτικό μας Συμβούλιο είχε λάβει σχετική απόφαση και τώρα βρισκόμαστε στις τελικές συζητήσεις. Είναι χαρά μας γιατί επανέρχεται μία λειτουργία στη λίμνη, μία δραστηριότητα που θα λειτουργήσει θετικά και για την τοπική κοινωνία και για τον τουρισμό. Τα Γιάννενα μπαίνουν και πάλι στο χάρτη των υδατοδρομίων της χώρας. Το υδροπλάνο είναι ένα μέσο εύκολο, φτηνό και ευχάριστο», τόνισε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος.
Ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκόλας, σημείωσε ότι πρόκειται για μία ακόμη πρωτοβουλία που θα λειτουργήσει θετικά για τον τουρισμό της περιοχής και θα συμβάλλει στην αύξηση των επισκεπτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου