Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Νέα δομή από την Μέριμνα

Μία νέα δομή θα λειτουργήσει από την ερχόμενη Δευτέρα η Μέριμνα. Πρόκειται για ένα θερινό τμήμα δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών που φοιτούν στα ειδικά σχολεία της πόλης.
Το πρόγραμμα, θα διαρκέσει δύο μήνες, με σκοπό να απασχολήσει τα παιδιά μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες.
Οι λεπτομέρειες λειτουργίας του προγράμματος παρουσιάστηκαν στους γονείς των παιδιών, σε σύσκεψη που έγινε σήμερα στην ισόγεια αίθουσα του δημαρχείου.

Η κ. Ρόη Ζηκίδου ανέλυσε τις βασικές πτυχές του ζητώντας και από τους γονείς τη συνεργασία τους για να αντιμετωπιστούν τυχόν προβλήματα που μπορεί να παρουσιάζονται όπως είναι η μετακίνηση των παιδιών.
«Η Μέριμνα παρουσιάζει μία νέα δράση, μία νέα δομή, για τα παιδιά των ειδικών σχολείων, ώστε να κάνει δημιουργική την περίοδο του καλοκαιριού.  Με τη στήριξη του Δήμου, της Περιφέρειας, της Εκκλησίας κι άλλων φορέων είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε από την Δευτέρα ένα πρόγραμμα διάρκειας δύο μηνών. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό και πιστεύουμε ότι με τη συνεργασία όλων θα έχει την ανάλογη επιτυχία», σημείωσε η κ. Ζηκίδου.
Ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος, τόνισε ότι πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία της Μέριμνας, που καλύπτει το κενό της θερινής περιόδου.
«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι τέτοιες πρωτοβουλίες στηρίζονται από όλους τους φορείς. Η συνεργασία είναι αυτή που δίνει λύσεις σε πολλά προβλήματα. Το είδαμε στο παρελθόν, το βλέπουμε και τώρα. Η κοινωνική πολιτική, οι δράσεις του κοινωνικού τομέα, θα παραμείνουν μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες του Δήμου Ιωαννιτών», υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου