Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Τι γίνεται με τον ψευτο-παππά στην Ναύπακτο;

Πολύ λιβάνι… βγαίνει εκεί στην Ναύπακτο!
Σύμφωνα με εκκλησιαστικές πηγές  η Ιερά Σύνοδος πρόκειται να κάνει διάβημα στα αρμόδια Υπουργεία (Δημόσιας Τάξης; Δικαιοσύνης; Παιδείας και Θρησκευμάτων;), γιατί  η Αστυνομία της Ναυπάκτου,( ίσως και η αρμόδια  Εισαγγελία του τόπου ;) «αδυνατούν» να λύσουν το εξής απλό πρόβλημα.
Δεν μπορούν να συλλάβουν απ' αυτοφώρω έναν καλόγερο που ενώ καθαιρέθηκε –(αποσχημαστίσθηκε νόμιμα δηλαδή)– από τα Δικαστήρια της Συνόδου, κάνει τον παπά –(ψευτο-παπάς δηλαδή)– και ...θυμιατίζει σε ένα Μοναστήρι της περιοχής. Αυτό όμως είναι και ποινικό αδίκημα.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορία, ο Μητροπολίτης του τόπου έκανε ενέργειες και παραστάσεις στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα και στην Εισαγγελία, αλλά ο ψευτό-παπας δεν συλλαμβάνεται εδώ και δύο μήνες!
Κάπου η υπόθεση μυρίζει (όχι λιβάνι)... Γιατί ξέρουμε ότι οι καλόγεροι είναι ...ευλαβείς ή τουλάχιστον ...ευπειθείς στους νόμους.

 Τώρα να υποθέσουμε, ότι «φοβάται» η Αστυνομία τον καλόγερο;
Γιατί άραγε;
Τι να πούμε...
Το σίγουρο είναι ότι θορυβήθηκαν οι δεσποτάδες στην Αθήνα και λέγεται ότι πήραν απόφαση να απευθυνθούν στα αρμόδια Υπουργεία.
Εύλογο λοιπόν το ερώτημα: Πριν πάει το θέμα στα Υπουργεία, το «ψιθύρισε» κανείς στον Αρχηγό της Αστυνομίας;
Τα γνωρίζει αυτά ο Μεγάλος;
Το ρωτάμε αυτό, γιατί ψάχνοντας μάθαμε ότι το «Μοναστήρι» αυτό είχε πολύ καλές σχέσεις με την Χρυσή Αυγή… τελευταία –πρίν την σύλληψη του αρχηγού της, μήν παρεξηγηθούμε– και οι Βουλευτές της μπαινόβγαιναν στην ...μάνδρα του Μοναστηριού.
Φθάσανε να κάνουν ερώτηση στην Βουλή από το μεγάλο ...ενδιαφέρον τους για το Μοναστήρι!
 Κυκλοφορεί και μια από τις τελευταίες φωτογραφίες των… παλληκαριών της Χ.Α., που τυχαία τραβήχτηκε στο Μοναστήρι αυτό.
Έχει αυτό καμιά σχέση με την «άνεση» του ψευτό-παπα καλογέρου;
 Έτσι ρωτάμε κάθε αρμόδιο ...
Όχι για άλλο λόγο αλλά για να μη λένε μετά πως…λέει ο καθένας ότι θέλει χωρίς να τους ρωτάει.
Λοιπόν;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου