Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Συνελήφθη στα Ραβένια Ιωαννίνων, μετά από καταδίωξη, 53χρονος ομογενής, ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του τρεις παράνομους αλλοδαπούς

Συνελήφθη χθες (26-02-2014) αργά το βράδυ στα Ραβένια Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πυρσόγιαννης, ένας 53χρονος ομογενής, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία  για μεταφορά παράνομων μεταναστών.
Συγκεκριμένα, χθες το αργά βράδυ, οι αστυνομικοί εντόπισαν στη διασταύρωση Δελβινακίου Ιωαννίνων, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και επιχείρησαν να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.

Σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ο οδηγός του οχήματος δεν σταμάτησε, ανέπτυξε ταχύτητα και μετά από καταδίωξη, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν στα Ραβένια Ιωαννίνων.
Όπως διαπιστώθηκε, οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος είναι ο 53χρονος, ο οποίος μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας τρεις υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 24, 30 και 33 ετών, οι οποίοι στερούνταν κάθε νόμιμου τίτλου παραμονής στη χώρα μας.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε, ως μέσο μεταφοράς των παράνομων αλλοδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο στη χώρα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Άνω Πωγωνίου Ιωαννίνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου