Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στο 98,56% των εκλογικών τμημάτων του Δήμου Ιωαννιτών, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της παράταξης ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ κος Άρης Μπαρτζώκας έκανε την εξής δήλωση:
«Η Παράταξη ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ ευχαριστεί από βάθους καρδιάς τους περίπου 4.000 πολίτες του Δήμου Ιωαννιτών που τις χάρισαν μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που είχε ποτέ ανεξάρτητη παράταξη στον Δήμο μας.

Το 8,2% το οποίο διαμορφώνεται από το 10,5% της πόλης και τα μικρά ποσοστά (από 3,5 έως 6%) των γύρω περιοχών όπου δεν είχαμε πολλούς υποψηφίους και όπου δεν μας επέτρεψαν τα πενιχρά οικονομικά μας μέσα να φτάσουμε, αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη όχι μόνο για εμάς αλλά και για όλους τους Γιαννιώτες.  Η επιτυχία μας μάλιστα γίνεται ακόμη μεγαλύτερη αν αναλογισθεί κανείς ότι τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ δεν έχουν κλείσει καν 4 μήνες ζωής από τις 29 Ιανουαρίου όπου η μεγάλη εκδήλωση στην Φρόντζου Πολιτεία μας κατέστησε παράταξη! Ξεπεράσαμε ιστορικές παρατάξεις της πόλης όπως αυτή του κ. Τασιούλα (ΚΚΕ) και του κ. Σκοπούλη ενώ θα έχουμε 2 έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ, ένα κόμμα που διεκδικεί την Κυβέρνηση, θα έχει 3!
Ο αγώνας μας ήταν αγνός αφού ως μόνο κίνητρο είχε την αγάπη μας για την πόλη. Δεν τελείωσε! Μόλις άρχισε. Θα συνεχιστεί όλη την πενταετία τόσο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και έξω αφού θα είμαστε παρόντες συνεχώς, με την ταυτότητά μας, σε όλα τα δρώμενα της πόλης. Η παράταξη ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ θα συνεδριάζει κάθε μήνα και όλες οι αποφάσεις θα λαμβάνονται δημοκρατικά, όπως έγινε μέχρι σήμερα.
Πέραν όλων αυτών όμως είμαστε πολύ χαρούμενοι διότι το «ταξίδι» που κάναμε μας έδωσε την ευκαιρία να αποκτήσουμε νέους φίλους. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΘΕΡΜΑ για τη συμμετοχή σας στον κοινό αγώνα μας, ο οποίος μας έδεσε με δεσμά φιλίας η οποία θα μείνει ισχυρή για όλη την πενταετία. 
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ! 
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου