Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Σε ποια ηλικία οι γυναίκες είναι καλύτερες στο σεξ -Οταν οι παντρεμένες 40αρες «τρώνε» τις ελεύθερες 20αρες

Αν είστε παντρεμένος με παιδιά, τα οποία λόγω ηλικίας έχουν φύγει πια από το σπίτι έφθασε η ώρα να απολαύσετε ένα καλό σεξ. Σύμφωνα με νέα βρετανική έρευνα που φιλοξενήθηκε στην εφημερίδα Telegraph η ηλικία που οι γυναίκες έχουν καλύτερες επιδόσεις στο κρεβάτι είναι πάνω από 40. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι επιστήμονες όσες είναι παντρεμένες σε αυτή την ηλικία είναι ξέρουν να παίζουν καλύτερα το παιχνίδι. Ο λόγος; Η αυτοπεποίθηση που νιώθουν.

«Η πραγματική σεξουαλική περιπέτεια ξεκινά όταν τα παιδιά φύγουν από το σπίτι και οι γυναίκες αποκτούν αυτοπεποίθηση για το σώμα τους. Μάλιστα, απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ από ό,τι στο παρελθόν», εξηγούν οι ερευνητές.
«Η έρευνά μας δείχνει ξεκάθαρα πως οι παντρεμένες γυναίκες στα 40 έχουν την καλύτερη σεξουαλική ζωή», επισημαίνει ο Nicola Down, επικεφαλής της έρευνας, προσθέτοντας ότι είναι λυπηρό το γεγονός ότι 8 στις 10 γυναίκες πιστεύουν ότι η κοινωνία και οι νέοι άνθρωποι δεν έχουν θετική εικόνα για τους μεσήλικες, όταν στην πραγματικότητα απολαμβάνουν το σεξ.
Οπως αναφέρει το onmed, το 60% των γυναικών με παιδιά άνω των 18 που έχουν φύγει από το σπίτι έχουν συχνότερες σεξουαλικές επαφές, ενώ, στον αντίποδα, το 91% με παιδιά κάτω των δέκα χρόνων έχουν ιδιαίτερα μειωμένη σεξουαλική δραστηριότητα.
Πηγή

Yahoo Ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου