Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ευχαριστίες για την Πρεσβεία του Καναδά

Ο Δήμος Ιωαννιτών εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την Πρεσβεία του Καναδά για τη συνεχή και εποικοδομητική συνεργασία που έχει αναπτύξει μέχρι σήμερα και για την αμέριστη στήριξη που έχει δώσει σε μια σειρά σημαντικών δραστηριοτήτων.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, η Πρεσβεία του Καναδά, διαθέτει τις ταινίες που θα προβληθούν στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής», στο ειδικό αφιέρωμα που έχει ετοιμάσει το Πνευματικό Κέντρο.

Οι ταινίες θα προβληθούν την Πέμπτη και την Παρασκευή, στις οκτώ και μισή το βράδυ και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Την Πέμπτη 22 Μαΐου θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ  της Janet Tobias, Πουθενά στη Γη (No Place on Earth), (2012, διάρκεια: 83 λεπτά).
Την Παρασκευή 23 Μαΐου θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ  των Drew Taylor, Larry Weinstein, Ο Άνθρωπός μας στην Τε¬χεράνη (Our Man in Teheran), (2013, διάρκεια: 85 λεπτά).
Πρόκειται για δύο εξαιρετικά κινηματογραφικά έργα τα οποία έρχονται στα Γιάννινα χάρη στην προσφορά της Πρεσβείας του Καναδά.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου