Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Ημερίδα στις 5 Ιουνίου για το έργο VERSO

Η Περιφέρεια Ηπείρου, στις 5 Ιουνίου 2014 διοργανώνει ημερίδα στο Ξενοδοχείο Du Lac Iωαννίνων, στo πλαίσιο υλοποίησης του έργο VERSO (Volunteers for European Employment), το οποίο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης μέσω του προγράμματος INTERREG IVC.
Tο έργο VERSO επικεντρώνεται στην αναζήτηση εθελοντικών δράσεων με θετικό αντίκτυπο στην απασχόληση. Συμμετέχουν οκτώ Ευρωπαϊκές Περιφερειακές Αρχές και τέσσερα Ευρωπαϊκά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, τα οποία θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη μελέτης στα Ιωάννινα την προηγούμενη ημέρα.
Η Περιφέρεια Ηπείρου επιδιώκοντας την παρουσίαση των εθελοντικών δράσεων που αναπτύσσονται από φορείς στην περιοχή μας, απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς τις εθελοντικές οργανώσεις και τους φορείς που εφαρμόζουν εθελοντικά προγράμματα, και επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά στην ημερίδα, να αποστείλουν έως τις 12 Μαΐου 2014 ένα σύντομο προφίλ του φορέα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Ηπείρου (ptaipir@otenet.gr), ή να επικοινωνήσουν με την κα Ελένη Καλαμπόκα (τηλ. 2651034054), και την κα Ευγενία Μπράτη (τηλ. 2651087123).

           



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου