Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Επίσκεψη υπ. αντιπεριφε​ρειάρχη Π.Ε. Ιωαννίνων Β. Τσίκαρη στις υπηρεσίες της Περιφέρεια​ς Ηπείρου

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Τσίκαρης και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής» πραγματοποίησαν την Τετάρτη 30/4 περιοδεία στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με εργαζόμενους θέματα που τους απασχολούν.
   Από την πλευρά των εργαζομένων αναδείχθηκαν κυρίως τα ζητήματα της αξιολόγησης του προσωπικού και της αναγκαιότητας ορθολογικής κατανομής αρμοδιοτήτων στις υπηρεσίες της περιφέρειας, καθώς και προβλήματα  διαφάνειας στη διαχείριση των διαθέσιμων εθνικών και ευρωπαϊκών πόρων.

   Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, η αντιπροσωπεία της παράταξης της Όλγας Γεροβασίλη είχε την ευκαιρία να συναντήσει και συμβασιούχους που απασχολούνται στην Περιφέρεια Ηπείρου με τα προγράμματα 5μηνης απασχόλησης.
   Κοινή διαπίστωση από τις συναντήσεις ήταν το πρόβλημα της έλλειψης αντικειμένου εργασίας και η μη αξιοποίηση των αυξημένων προσόντων των συμβασιούχων και κυρίως ο προσωρινός χαρακτήρας των συγκεκριμένων προγραμμάτων και η αγωνία των απασχολούμενων για το μέλλον τους μετά τη λήξη της σύμβασής τους.
   Πάγια θέση της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής» είναι η μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους, με ουσιαστική απασχόληση και πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

   Στις 19:00 απόψε (30/4) ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Τσίκαρης και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι θα επισκεφτούν το Σταυράκι, τα Μάρμαρα και το Νεοχωρόπουλο. Την ίδια ώρα,  υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι θα επισκεφτούν την Καστρίτσα, το Δροσοχώρι και τους Λογγάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου