Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Περιοδεία της Όλγας Γεροβασίλη σε Φιλιππιάδα και Πάργα


Η υποψήφια περιφερειάρχης Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας Δημήτρη Κωνή και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης  ‘’ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ‘’ επισκέφτηκαν την Φιλιππιάδα το απόγευμα της Τρίτης.
Η Όλγα Γεροβασίλη, σε καφέ της πόλης, παρουσία πολυπληθούς ακροατηρίου, ανέπτυξε τους βασικούς άξονες του προγράμματος, το οποίο θα εφαρμόσει η ‘’ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ’’, ως περιφερειακή διοίκηση της Ηπείρου. Εστίασε στην οικονομική ανασυγκρότηση της Ηπείρου με τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα παραγωγής, του τουρισμού, του δευτερογενούς τομέα και έδωσε έμφαση στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης με μέτρα πρώτης προτεραιότητας για τους αδύναμους, τους άπορους, τους άνεργους και τους ηλικιωμένους .

Ο διάλογος που ακολούθησε με τους συγκεντρωμένους πολίτες της Φιλιππιάδας κατέδειξε την αγωνία των Ηπειρωτών για το μέλλον των παιδιών τους και αποκάλυψε τη δεινή θέση στην οποία έχουν περιπέσει οι Ηπειρώτες μετά την πώληση της Δωδώνης στους ιδιώτες, με τα τραγικά αποτελέσματα που όλοι πλέον γνωρίζουν, αλλά και τις ευθύνες που βαρύνουν την απερχόμενη περιφερειακή αρχή.
 Η Όλγα Γεροβασίλη επεσήμανε ότι ο στόχος της οικονομικής ανασυγκρότησης της Ηπείρου περνάει μέσα από την στήριξη των παραγωγών, τόνισε την σημασία της ισόρροπης και ισότιμης ανάπτυξης όλων των περιφερειακών ενοτήτων της Ηπείρου και σημείωσε πως η ανατροπή στην Ήπειρο θα πραγματοποιηθεί με την ενεργή συμμετοχή των πολιτών και την υπερψήφιση του ψηφοδελτίου της ‘’ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ’’.
Από την πλευρά τους, οι πολίτες της Φιλιππιάδας που μοιράστηκαν τους προβληματισμούς τους με τους αντίστοιχους της Όλγας Γεροβασίλη για το μέλλον της Ηπείρου, έδειξαν πως στηρίζουν την προσπάθειά της για εφαρμογή του προγράμματος της ‘’ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ’’ και θα δώσουν αποφασιστικό μήνυμα στις επερχόμενες εκλογές, ώστε να αλλάξει πορεία η Ήπειρος και να γεννηθεί η ελπίδα στους ανθρώπους της.
Περιοδεία της Όλγας Γεροβασίλη στην Πάργα
Επίσκεψη-περιοδεία στην Πάργα πραγματοποίησαν, το απόγευμα της Τετάρτης  η
υποψήφια περιφερειάρχης Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας Δημήτρη Κωνή και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης ‘’ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ‘’. Περπάτησαν στους δρόμους της πόλης και συνομίλησαν με κατοίκους για τοπικά ζητήματα και για προβλήματα της καθημερινότητας.
Σε αίθουσα  του Πνευματικού  Κέντρου του Δήμου  η Όλγα Γεροβασίλη, παρουσία εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της πόλης, ανέπτυξε τους βασικούς άξονες του προγράμματος, που θα εφαρμόσει η
‘’ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ", ως περιφερειακή διοίκηση της Ηπείρου. Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στα σημεία του προγράμματος που αναφέρονται στο πώς θα αντιμετωπίσει η νέα περιφερειακή αρχή τα ζητήματα  του τουρισμού σε περιοχές όπως η Πάργα.
Ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας Δημήτρης Κωνής παρουσίασε τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του ψηφοδελτίου της Π.Ε. Πρέβεζας και επεσήμανε πως η ανατροπή στην Ήπειρο θα πραγματοποιηθεί με την ενεργή συμμετοχή των πολιτών και την υπερψήφιση του ψηφοδελτίου της ‘’ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ’’.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου